Balauři určitě jednou překvapí. Ale kdy???

Balauři určitě jednou překvapí. Ale kdy???

V Pardubicích dobře vědí, že ideální program na sobotní podvečer je návštěva hokejového utkání. Proto se zápas mezi domácími Balaury a Klofany těšil veliké přízni diváků, kteří vytvářeli atmosféru hodnou extraligových zápasů. Úroveň byla také pozvednuta Adamem Netušilem, který se postaral o hudební zpestření během pauz.

Utkání začalo ve svižném tempu. Jenže již od počátku vyzařoval z Klofanů větší hlad po vítězných vavřínech.  První třetina se odehrávala většinou v obranném pásmu domácích. Skóre otevřel  v sedmé minutě Pivokonský, následovaný ještě v té samé minutě Vitáčkem. Domácí nepokrývali příliš dobře protihráče, ale bránili se srdnatě a do přestávky již gól nepadl.

Druhá třetina přinesla oživení hry ze strany Balaurů. Několikrát se jim podařilo uvolnit se z pevného stisku klofaního zobáku a vyzkoušeli pozornost hostujícího gólmana. Jenže nedobrá koncovka nenesla ovoce, tedy všechny pokusy vyšly vniveč. Na druhé straně ledu těžili hosté z nedůsledné obrany domácích a ze svého důrazu před brankou. Skóre se měnilo ve třiadvacáté minutě zásluhou Hobzy. Poté se chvíli zápolilo bez gólu, až náskok hostů navýšil  Svačinka v šestatřicáté minutě.

Charakter hry se nezměnil ani ve třetí třetině. Ačkoli byli Balauři hnáni věrnými fanoušky doufajícími v alespoň čestnou korekci výsledku, na přesnost a razanci střel to nemělo vliv. Padl jediný gól, který vsítil Chvojka ve třiačtyřicáté minutě.

Oba týmy nadělily soupeři dvě přesilové hry, ani jedna ale nebyla využita.

Balaury mrzel především naprostý gólový půst, ale vše nasvědčuje tomu, že jdou s hlavou vztyčenou dál a čekají na vhodnou příležitost, někoho rozsápat.

Děkujeme všem divákům, rozhodčím, Adamovi za hudbu a panu Vošahlíkovi za delegaci a obsluhu časomíry.



Jak utkání probíhalo se můžete podívat na detailu zápasu.