Chrudim uvidí opakování posledního finále KAHL

Chrudim uvidí opakování posledního finále KAHL

 VS 

Téměř v pravé poledne, přesněji ve 12 hodin a 15 minut, se na chrudimském zimním stadionu odehraje repríza posledního finálového střetnutí KAHL. Domácí Klofani totiž hostí v utkání čtvrtého kola Poličku.

Hosté, kteří přijíždí do města loutek s prázdným bodovým kontem, se rozhodně nespokojí s rolí loutek. Naopak budou chtít konečně zabodovat a odlepit se ode dna tabulky, kam jistě nepatří. Klofanům mají co vracet a mohou těžit z neúplné soupisky svého rivala.

Klofanům se totiž rozrůstá marodka a tak sestavení optimálních formací přidělalo v posledních hodinách vrásky trenéru Wawrzaczovi. K dispozici se zatím nahlásilo jen devět borců, z nichž zdaleka ne všichni jsou v dobré zdravotní kondici. Domácí se budou muset obejít například bez kapitána Svačinky, do hry nenastoupí kvůli zraněným tříslům Tomáš Vitáček, otazník visí také nad startem Karla Korbela, Jiřího Břeha (čtyři nejproduktivnější hráči v kabině Klofanů). V poslední řadě se červenočerní dosud musí obejít i bez nové posily, Michala Koláře, na jehož vítěznou finálovou branku (tehdy ještě v dresu pardubické Piksly) v Poličce jistě nevzpomínají rádi.

Jedno je však jisté. Ať obě mužstva nastoupí v jakémkoliv složení, rozhodně nenechají svou kůži lacino. A ať už vyhraje domácí srdnatost, či zkušenost a zarputilost hostí, válečná sekera bude zakopána po zápase při společném posezení na faře.