Tookani ani letos Poličku nezdolali

Tookani ani letos Poličku nezdolali

Loni Tookani v Poličce prohráli 4:1 avšak ani letos se oprava nepodařila. Tookani s Poličkou opět prohráli, tentokráte 0:1 na domácím ledě v Letňanech.

Tentokráte Tookani neudělali stejnou chybu, jako loni, kdy do vzdálené Poličky jeli hned druhý den po zápase se Salaší a ještě k tomu v 8 hráčích do pole. Doma postavili alespoň kompletní dvě pětky a i když nejlepší hráči nebyli, věřili si, že po čtvrteční remíze s Klofany se to tentokráte podaří.

Zápas byl od začátku velice vyrovnaný. Obě mužstva se snažila poctivě přistupovat k útočícím protihráčům a tak moc gólů nepadlo. Jediný šťastný gól padl hned v první třetině po nenápadné střele Petra Shaffera od modré, která brankáři Tookanů Přeučilovi nešťastně vypadla z lapačky a přeskočila ho do branky.

Tookani, kteří do té doby se více snažili hrát zezadu se pokusili trochu hru otevřít, což vedlo i k několika slibným šancím, které ovšem nebyli schopni proměnit jak díky své smůle, tak i díky kvůli velice dobře chytajícímu brankáři Poličky Martinovi Břenkovi.

Když nepadl gól ani z šance Pavla Hlaváčka prakticky do prázdné branky, kdy se mu puk svezl z hole, bylo jasné, že ani tentokráte se Tookanům zvítězit nepodaří. Asi se Pavel Hlaváček vydal ze svého štěstí ve čtvrtek, kdy dával oba góly Tookanů.

Celý zápas se vedl ve velice férovém a přátelském duchu podpořeném velice kvalitním výkonem rozhodčího, který nedopustil aby se rozjeli jakékoliv případné emoce.



Jak utkání probíhalo se můžete podívat na detailu zápasu.