Zápas, který rozhoduje o úspěchu v sezóně, čeká Klofany

Zápas, který rozhoduje o úspěchu v sezóně, čeká Klofany

 VS 

Čtvrtfinále bývá tradičně nazýváno zápasem o bytí, či nebytí, bitvou, která rozhodne o tom, zda sezóna byla úspěšná, či nikoliv. Takový zápas mají před sebou týmy Klofanů a Zilvaru. O tom, že utkání play-off bývají ošidná, ví i favorizovaní úřadující mistři z Chrudimě. Při pohledu na popření "papírových" předpokladů z již odehraných čtvrtfinálových klání je jasno: soupeře nelze podcenit.

Tým Rychnova nad Kněžnou prožívá asi nejúspěšnější sezónu. Přesto nemůže být se závěrem sezóny spokojen. Vždyť ještě dvě utkání před koncem základní části aspiroval na pozice mezi nejlepší čtyřkou. Konec základní části nicméně nalezl mladíky z romantického Poláčkova nepřipravené. O to větší bude jejich motivace v utkání, kde již nejde nic ztratit, jen získat.

Naproti tomu Klofani sezónu rozjížděli pozvolna a nevyhnuli se herním výpadkům. Zejména zápasy odehrané v čase určeném tréninkům dopadly prachbídně. Přesto si celek, z jehož tří nejproduktivnějších hráčů jsou dva obránci (a to až na děleném 17. místě), vybojoval druhou příčku v tabulce. Naopak v počtu obdržených branek jsou Klofani na špici a to zejména díky výborné obranné hře a především výkonům Richarda Kočího v brance.

Jak vše nakonec dopadne, a který z týmů vyzve v semifinále pražské Tookany, o tom rozhodne  nedělní Valentýnský podvečer. Zapište si tedy do diářů: zimní stadion Chrudim, 14. února v 17:15!