Biskupský pohár bude zvednut nad hlavy vítězů již popáté

Biskupský pohár bude zvednut nad hlavy vítězů již popáté

Nejcennější trofej Křesťanské amatérské hokejové ligy, kterou touží zvednout nad hlavu každý hráč, jež se do této ojedinělé soutěže zapojil, Biskupský pohár, je opět volný. V sobotu 12. března získá nové majitele, a bude je těšit následující rok. Právě tuto sobotu se zúročí snaha a dřina a pot, který vložily týmy do této jubilejní 5. sezóny. Vítězem se ovšem může stát jen jeden!

Finále

 VS 

Čest zahrát si o legendární Vocup letos připadne vítězi základní části, klubu Piksla Pardubice a zdánlivému outsiderovi, který se vzepřel osudu a prožívá své hokejové "Nagano", hokejovému klubu Zilvar z Rychnova nad Kněžnou.

Zda si povede lépe zkušenostmi a hvězdami nabitá Piksla, která již jedenkrát dokázala usednout na trůn KAHL, nebo nastupující dravost mládí z Rychnova, můžete sledovat v Poličské Plecharéně od 14:00. Pro příznivce hokeje, kteří nebudou mít to štěstí a na finále se nedostanou, je připraven tradiční onlajn přenos Petra Dejnožky přístupný z následujícího odkazu:

 

 

O bronz

 VS 

Utkání o bronz bude soubojem domácích, pořádajícího celku BK ŘKF Polička a týmu, se kterým domácí velice sympatizují: HC Tookanů Kobylisy. Poličtí zatím ani jednou nechyběli v bojích o medaile a každá sezóna pro ně přinesla jeden z cenných kovů, kromě kovu nejcennějšího. Naopak Tookani jsou debutanty v medailových kláních a budou chtít také promluvit do dějin KAHL. Utkání o 3. místo začíná v 11:45, sledovat jej můžete také prostřednictvím onlajn přenosu na následujícím odkazu:

 

 

A pokud by se některý z fanoušků chtěl hokej užít do sytosti, může zavítat na poličský zimní stadion už od 8:00. V ten čas totiž započne miniturnaj O biskupský chlebíček, který odehrají týmy, jež do bojů o medaile nepostoupily. K vidění bude řada hvězd a hokejových legend týmů HC Klofani, HC Salaš, HC Vraníci a HC Balauři.

Podrobnosti k Finálovému dni naleznete na plakátu v sekci Aktuality.

Srdečně zveme na Finálový den do Poličky!