Klofani vstupují do šesté sezóny zápasem proti Poličce

Klofani vstupují do šesté sezóny zápasem proti Poličce

 VS 

Utkáním proti týmu BK ŘKF Polička vstoupí Klofani do šesté sezóny KAHL. Na zimním stadionu v Chrudimi vystřídají v sobotu 15. října 2016 od 13:00 futsalisty a budou prvním celkem, který vyzkouší kvalitu ledu po futsalovém intermezzu.

Závěr loňské sezóny domácím nevyšel podle představ. Stali se první obětí tažení Rychnovského zázraku do finále. Navzdory tomu se ale nálada hráčů s hipogryfem na hrudi nikterak nepokazila o čemž svědčí také smělé prohlášení brankářské jedničky, Ríši Kočího"V první řadě se soustředíme na to, abychom si vybojovali postup do play-off." Na tomto smělém prohlášení neumenšuje nic ani fakt, že do play-off po základní části postupují všechny celky.

V prvním domácím utkání čeká fanoušky pohled na notně prořídlou lavičku Klofanů a první zápas bude jistě těžkým testem připravenosti mužstva. To absolvovalo sérii náročných přípravných utkání (namátkou dvě přátelská utkání proti Salaši, dvě utkání proti Kostelci - mužstvu z meziokresního přeboru) a zapracovalo na fyzické zdatnosti. Stále však bojuje s některými neduhy z nichž nenaplněná zápasová soupiska je jedním z těch klíčových.

Realizační tým ale pracuje na některých změnách, které by mohly pomoci oživit výkon mužstva. Ke konkrétním bodům se však zatím nechce žádná z odpovědných osob vyjádřit a tak se musíme spokojit pouze s prohlášením generálního manažera, Petra Vtípila: "Jsme rádi, že se podařilo najít zdroje na financování nadcházející sezóny a to tak, že klub bude moci splnit veškeré závazky ke svým hráčům a důstojně odehrát celou sezónu, což se některým chrudimským sportovním klubům dosud nepodařilo."