Rozhovor: Komentáře hráčů Zilvaru po zápase s Pikslou

Rozhovor: Komentáře hráčů Zilvaru po zápase s Pikslou

První zápas letošní sezóny byl u rychnovských očekáván s velkým napětím. Letní přestávka je dlouhá a hráči už se těšili na první buly více než kdy dříve. Jejich chuť a motivace vzrostla ještě více po té, co se dle rozlosování rozhodlo, že na svoji první loupežnickou výpravu odcestují do domácího prostředí loňského finálového soupeře. Do zápasu šli hráči s pokorou, ovšem o nějakém "piksláckém komplexu" z minulých sezon se nedalo mluvit. Po bojovném výkonu bez dvou hráčů ze základní sestavy, hry nahorů dolů, se nakonec Zilvar radoval z vítězství v základní hrací době 7:6 a zisku cenných dvou bodů. Gólové hody pořádala především druhá lajna, která si dohromady připsala celkem děvět kanadských bodů! I proto náš mikrofon mířil na tři ofenzivní hráče této pětky, aby nám každý zprostředkoval komentář k zápasu ze svého pohledu.

Jindřich Barabáš, v zápase 3+1

"Zápas se mi po herní stránce velice líbil. Moc se mi líbilo, že všichni makali za každého stavu a v závěru to přineslo i své ovoce. Bylo to i velice útočné, důkazem je i to, že se prosadila každá formace. Trochu nevýhodou toho bylo, že jsme moc propadali, takže tam měl Jenda hodně práce. Věřím, že když to dobře skloubíme budeme dost úderný a zároveň zodpovědný v obraně. Na celém tom zápase se mi nelíbili emoce některých hráčů a doufám, že se to nebude v dalších zápasech opakovat, protože to do naší ligy nepatří."

Ondřej Barabáš, v zápase 2+1

"Byla to hodně divoká přestřelka. Dělali jsme spoustu chyb, které soupeř trestal. Ale i tak jsme dokázali zvítězit. Myslim si, že to bylo zejména tím, že soupeři ke konci docházely sily a my jsme dostávali více prostoru na hru."

 

 

Stanislav Beran, v zápase 0+2

"Za vydobytým úspěchem stojí ve velké míře sebevědomí každého z nás, neboť po zisku stříbrných medailí v minulé sezóně, roztálo na příjemnější hodnotu. Toto vítězství nás udrží v dobrém rozpoložení, ale chceme-li další body, musíme odstranit mnoho chyb, kterých se stále dopouštíme."