BK ŘKF Polička vyzve HC Zilvar Rychnov nad Kněžnou pod vlnitým plechem v Poličce.

BK ŘKF Polička vyzve HC Zilvar Rychnov nad Kněžnou pod vlnitým plechem v Poličce.

Loňská kapitola rychnovské hokejové pohádky byla uzavřena „pouze“ stříbrnou tečkou. O rychnovském celku se ale již hovoří s respektem jako o jednom z favoritů soutěže. Hned na úvod letošní sezony si rychnovští vyšlápli na úřadujícího mistra a v jejich druhém zápase je čeká další klub z „bedny“ – BK ŘKF Polička.

Domácí „ředkef“ v říjnu tradičně nezáří. Zatímco ostatní týmy KAHL rýsují první oblouky na čerstvém ledě, hráči bruslařského klubu chytají poslední paprsky slabého poličského slunce a první padající listí na místním koupališti. Přesto i poličští mají již úvodní dva zápasy odehrané, a to hned ve dvou soutěžích. S Klofany to byl boj o body do posledních vteřin. Zato první vystoupení domácích v poličské amatérské hokejové lize příliš optimizmu fanouškům modro-žlutých neposkytlo.

P.S. Příznivec který v neděli 23. 10. přinesl po druhé třetině zápasu AHL zdecimovanému týmu BK ŘKF Polička tác piva jako anestezii do posledního dějství, nechť se přihlásí o odměnu – permici na celou sezonu!