Rozhovor: Komentáře hráčů Zilvaru po zápase s Poličkou

Rozhovor: Komentáře hráčů Zilvaru po zápase s Poličkou

Po prvním zápase s týmem pardubické Piksly kdy se konaly střelecké hody se štastným koncem pro Zilvar, čekal naopak rychnovské hráče druhý zápas v Poličce, od kterého se dalo čekat, že bude na obou stranách vycházet ze zajištěné obrany a to se také stalo. Kanadské body se tentokrát rozdávaly po skromnu a Zilvaři si odvezli výhru 2:1. Ihned po utkání se nám podařilo udělat rozhovor se třemi hráči Rychnova, kteří se právě jako jediní ze sestavy bodově zapsali do utkání.Naše otázka byla již tradiční a to komentář k právě proběhlému zápasu.

František Vencl, v zápase 1+0

"Tak určitě jsem rád, že jsme vyhráli. Mohlo to sice dopadnout mnohem lépe ale i taky daleko hůř, takže jsem rád za konečný výsledek." 

 

 

 

Jindřich Barabáš, v zápase 1+0

"Velká pochvala patří hlavně obraně a gólmanovi. Hráli jsme ze zajištěný obrany a v našem obranném pásmu jsme jim moc prostoru nedali. Zápas byl velice vydařený a napínavý do posledni chvíle."

 

 

Tomáš Kafuněk, v zápase 0+1

"Dnešní zápas mohu hodnotit jako velice vydařený. Už od začátku jsme byli velice aktivní a hladoví po výhře. Díky úžasným gólům Fandy a Jindry se nám nakonec povedlo ony dva vytoužené body do tabulky získat. Samozřejmě musím vypíchnout skvělý výkon našeho gólmana Jendy. Soupeřům bych rád poděkoval za pěknou a férovou hru."