Rozhovor: Komentáře hráčů Zilvaru po zápase s Balaury

Rozhovor: Komentáře hráčů Zilvaru po zápase s Balaury

I po třetím zápase letošní sezóny mířil mikrofon naší redakce na tři vybrané hráče Zilvaru, kteří se bodově zapsali do proběhlého zápasu, aby sdělili svůj komentář k utkání. Po dvou výhrách tentokrát rychnovský tým padnul a navíc v domácím prostředí. Hráči tak rozhodněli neměli úsměv na rtech, avšak ze zápasu se i přesto snažili najít to lepší a vzhlížet do příštích utkání. 

Radek Krupička, v zápase 1+0

"Už před zápasem bylo jasné, že nastoupíme proti úplně jinému týmu než v minulých sezónách a k tomu jsme podle toho přistoupili. Začátek zápasu byl velmi dobrý a tři brankový náskok nás asi malinko po první třetině ukolébal. A to byla velká chyba, ve druhé třetině na nás soupeř začal tlačit, přitvrdil i v osobních soubojích a začal nás přehrávat. Když jsme se konečně vzpamatovali a začali s nimi zase hrát vyrovnanou hru, tak už to bylo jen kdo z koho a souper měl bohužel pro nás to poslední slovo. Ale i přes prohraný zápas se mi utkání velmi líbilo, hrál se rychlý a kontaktní hokej, což mě osobně vůbec nevadí a myslim že to k hokeji jako takovému patří. Ale i přes to že se hrálo velice tvrdě do těla, tak zákroky byly čisté a vždy v rámci pravidel a hlavne s úmyslem neublížit protihráči. A i přes tvrdost zápasu se k sobě hráči chovali slušně. A to si myslím že je ta pravá cesta pro rozvoj celé soutěže KAHL. 

Jan Švarc, v zápase 1+0

"Do utkání jsme vstoupili skvěle, na konci první třetiny jsme vedli o tři góly a Balaury překvapivě zaskočili. Jenže to bylo možná důvodem k začátku naší pasivnější hry, navíc Balauři ve druhé třetině výrazně přitvrdili, lépe bruslili a vyrovnali stav zápasu. V poslední třetině se hrál správně vyhecovaný hokej a my se opět zvedli, ale na vítězství to bohužel nestačilo."

 

 

Vojtěch Barabáš, v zápase 1+0

"Balauři co jsme znali už nejsou. Po minulé sezoně kdy neuhráli ani bod, se letošní sezónu ukazují v mnohem silnějším duchu. Už na začátku zápasu bylo hned vidět, že to nebude lehký zápas a že tento zápas nebude procházka růžovým sadem, ale pěkně tvrdý hokej, kde nepůjde jen o techniku, ale i o štěstí. Ze začátku se drželo nás a po první třetině to vypadalo, že je skoro rozhodnuto, ale chyba to byla chyba. Balauři se nevzdali a hned v druhé třetině ukázali, že letos budou chtít mířit výš. Zápas byl napínavý až do konce a nakonec všechny body utrhli Balauři. Co dodat na konec? Sláva vítězům, čest poraženým."