Rozhovor: Komentáře hráčů Zilvaru po zápase s Vraníky

Rozhovor: Komentáře hráčů Zilvaru po zápase s Vraníky

První domácí zápas přilákal do ochozů rychnovského stadionu poměrně hezkou diváckou kulisu. Avšak oko fanouška moc potěšeno nebylo. Na domácí straně byla řada nepřesností a znát byla v nohách i jemná nervozita z domácího prostředí. Aby se ovšem nemluvilo jen o špatné stránce je třeba vypíchnout i první půlku zápasu, ve které domácí dvakrát udeřili a až do 27. minuty vedli 2:0. Pak se to ovšem trochu zvrtlo... Více v rozhovorech se dvěma hráči utkání a trenérem domácího celku.

Vojtěch Barabáš - v zápase 0+1 

"Tento zápas nám jednoznačně ukázal, že hokej můžou hrát jen ti nejlepší! Zkuste si vzít na každou nohu a ruku 5kg závaží, přes oko si dejte pásku a běžte hrát hokej. Myslím, že takto vypadal náš výkon v zápase. Těžké nohy, chybějící síla a cit na holi a mizerný přehled ve hře. Pokud budeme chtít letos bojovat o medaile, musíme to ze sebe všechno shodit a začít hrát hokej který umíme. Na závěr velké díky brankáři, trenérovi a pocta soupeřům."

David Krupička - v zápase 1+0

"Do zápasu jsme vstoupili jako obvykle velice ospalým tempem a to se nám bohužel nepodařilo za jeho průběh změnit. Soupeř nás neustále tlačil do obraných pozic a mi nedokázali reagovat. Nedokázali nás bohužel nakopnout ani dva góly po kterých jsme sice naší hru maličko zlepšili, ale velmi rychle jsme se vrátili ke hře která nemůže těšit žádného hráče, natož diváka. Je škoda, že nedokážeme na domácím ledě a před domácími diváky prodat hru, kterou hrát umíme a která dokáže soupeři dělat velké problémy. Ale jsem moc rád, že když se nedaří nám v poli, tak máme za sebou brankáře na kterého se můžeme v každém okamžiku spolehnot a díky němu se nám podařilo ze zápasu získat alespoň bod.Doufám, že do příštích zápasů se nám již podaří přenést hru, kterou chceme hrát a ušetříme tak hlasivky a nervy našemu trenérovi. Kterému bych chtěl tímto poděkovat. Protože díky tomu, že se z hráče stal trenérem na plný úvazek, se pomalu ale jistě naše hra zlepšuje a dostává tam, kam si všichni přejeme."

Vítězslav Kareš - trenér mužstva

"Začnu pozitivně. Zápas měl krásnou diváckou kulisu a díky skvělému výkonu Honzy v bráně máme další bod do tabulky. A teď ten kritický pohled. Výkon našeho týmu na ledě jen ve velmi krátkých okamžicích připomínal hokej. Máme hodně, ale opravdu hodně práce před sebou. Přesto věřím, že i takový zápas nás může posunout dál."