Rozhovor: Komentáře hráčů Zilvaru po zápase s Poličkou

Rozhovor: Komentáře hráčů Zilvaru po zápase s Poličkou

Poslední utkání základní části opanoval Zilvar proti Poličce v poměru 8:2. V hlavní roli byl pětibodový Jindra Barabáš, který skoro s jistotou obhájí všechny individuální trofeje z minulé sezóny. Zdatně mu sekundoval dvoubrankový bratr Ondřej a neméně tříbodový švagr Petr Lukeš. Všechny tři jsme po zápase požádali o krátké zhodnocení utkání a zde jsou jejich reakce.

Jindřich Barabáš, v zápase 4+1

"Zápas hodnotím velmi pozitivně. Začátek opatrný a bohužel jsme tam hned dostali gól, ale potom jsme se vzchopili a hra začala trochu vypadat. Bylo vidět, že i kluci si začali více věřit a nebylo to vše takové unáhlené a zbrklé. Myslím, že se začalo podepisovat i počet hráčů na střídačce, kde Polička měla jenom devět lidí do pole. Jediný temný okamžik však byl, když Vojta odjížděl s dvojitou zlomeninou zápěstí do nemocnice a do boje v playoff nezasáhne."

Ondřej Barabáš, v zápase 2+0

"Zápas sice dopadl celkem jasně v náš prospěch, nicméně to tak ze začátku nevypadalo. Polička se dlouho držela a několikrát před naší brankou zahrozila. Avšak doplatila na malý počet hráčů na střídačce. Sice jsme neměli přeplněnou střídačku, ale tři hráči navíc byli ke konci zápasu znát. Nepředvedli jsme nijak oslnivou hru a je co pilovat. Je však důležité, že je od čeho se odrazit před play-off. Kvůli tomu zůstává jediná kaňka na zápase v podobě zraněného obránce Vojty, který bude muset po ze začátku nevinně vypadajícím zákroku za brankou podstoupit operaci zápěstí, a tak ještě více zvýrazní jíž tak dost velkou marodku týmu."

Petr Lukeš, v zápase 0+3

"Jsem rád, že se nám konečně podařilo vyhrát o více než jednu branku a nebyly to nervy až do konce. Nicméně zápas poznamenalo zranění Vojty Barabáše, kdy jsme pak museli nuceně zamíchat sestavou. Naštěstí se tentokrát celkem dařilo střelecky a také díky klasické jistotě vzadu - Jendovi, se můžeme radovat z takového výsledku a těšíme se na play-off."