Zilvarské vystoupení na Balaurském ledě bylo ve znamení bratří Barabášů

Zilvarské vystoupení na Balaurském ledě bylo ve znamení bratří Barabášů

Zápas začal v již tradičním rychlém tempu. Oba celky šli do zápasu s chutí bojovat o účast v boji o bronz, což se odráželo na obrazu hry. V první třetině nebyla nouze o četné šance na obou stranách. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Nicméně první se na tabuli zapsal Zilvar, když po přihrávce Vojtěcha Barabáše skóroval Zilvarský snajpr J. Barabáš v čase 3:23. V první třetině se Zilvar prosadil ještě jednou když v 7. minutě nahrával J.Barabášovi pro změnu Vít Barabáš. První třetina tedy dopadla lépe pro Zilvar.

Reakce na dosavadní stav vypadá logicky. Stačí pohlídat J. Barabáše a Zilvar je bez střelce. To se Balarům také dařilo a v 17. minutě V. Oulehla našel osamoceného A.Krištofa, který střelou z první propálil gólmana Novotného. Balauři nadále bojovali o vyrovnání zápasu, což se jim v 26. minutě i podařilo. L. Fibich si vyhlídl O. Bažanta, který prokráčel útočným pásmem a zavezl kotouč za záda Novotného. Situace začal vypadat nadějně. Nicméně Balauři asi zapomněli na nebezpečného Jindru Barabáše. S bratrem Ondrou se postarali o výhru Zilvaru. Nejprve v 28 minutě a po té i v 29. minutě. 

V třetí třetiné již 9 statečným drakům došly síly a tak se značná část třetiny odehrála práve před gólmanem Pavelkou. Balauři ale i tak bojovali až do konce a už žádný gól nepadl. Nutno dodat, že ze statistik to vypadá, že klan Barabášů je plně soběstačný, jelikož na všech bodech se podíleli všichni 4 bratři Barabášovi.

Balauři i v devíti dokázali hrát vyrovnaný a divácky zajímavý hokej s rychlým a důrazným soupeřem. Bohužel prohrou si zkomplikovali svou účast v boji o třetí místo. Budou tedy muset zabojovat ještě jednou v úterý s Pikslou, kde se rozhodne, který Pardubický tým si zahraje znovu se Zilvarem z Rychnova.



Jak utkání probíhalo se můžete podívat na detailu zápasu.