Souboj týmů z opačných konců tabulky

Souboj týmů z opačných konců tabulky

Dnešní utkání, hrané mezi HC Angels  a HC Balauři od 19.45 hod  v hradecké ČPP ARÉNĚ nabídlo velmi zajímavou podívanou.

Setkaly se dva celky, hrající na opačných koncích tabulky. Domácí sice inkasovali hned v první minutě střetnutí, ale jinak hra nebyla jednostrannou záležitostí a byly vidět šance na obou stranách. Hra měla v prvním dějství docela slušné tempo bez častého přerušování.

Po přesilovce, kterou hosté nedokázali využít, i díky skvělým zákrokům domácího brankáře, dostali možnost také Angles, ale bohužel neskórovali, ale sami dostali na 0:2.

Ve druhé třetině se obraz hry podobal té první. Hráči hostujícího týmu měli herní převahu, více byli na puku a snažili se vyzrát na domácí obranu. Jejich snažení jim přineslo navýšení na 0:3. Angels hrozili brejky a po jednom takovém se prosadili – 1:3. Tímto rozdílem skončila prostřední část utkání.

Hned na začátku 3.třetiny roztočili Balauři kombinační kolotoč, po kterém se z mezikruží prosadil jejich hráč a pěknou střelou navýšil náskok.

Domácím, při snaze kontrovat, zůstala otevřená zadní vrátka, čehož hosté využili a opět skórovali. Angels se podařilo využít další šanci z brejku a snížit rozdíl. Bohužel to z domácí strany bylo vše, a konečný výsledek 2:9  je až příliš krutý. HC Balauři potvrdili své místo v tabulce, a vyhráli dnešní zápas. Sláva vítězům, čest poraženým........



Jak utkání probíhalo se můžete podívat na detailu zápasu.