Ředkef zkraje sezony příliš neštípe

Ředkef zkraje sezony příliš neštípe

Ředkef si na úvod nového ročníku pozvala úřadujícího mistra, tedy Balaury. Věkový součet obou celků byl porovnatelný, poličští na něj ale potřebovali o jednu pětku méně. Poličský tým je v současnosti prošpikován širokou škálou marodů. "Kolínkáři" počínaje, "rýmičkáři" konče. Jemným sítem do sestavy tak zapadly tři nové posily, brankář T. Šikula a obránci L. Haman a J. Řebíček. Všichni prokázali nezbytné dovednosti, udrží hokejku, udrží se na půllitru a ovládají etický kodex KAHL jak když bičem mrská.


První třetina začala očekávaným tlakem hostů. Uhodilo ale na druhé straně. Bratrská spolupráce bří Šafářů slavila úspěch a Václav se zapsal mezi střelce - 1:0. Za další minutu a půl ukázal obráncům záda domácí rychlík T. Lorenc a střelou na bližší tyč upravil na 2:0. Tou dobou se na tribunu teprve trousili domácí fanoušci netuše, že je naopak nejvyšší čas odchodu. Za další minutu načal kanonádu hostů J. Kvapil 2:1. Balauři pokračovali dál v rytmu jedna branka za minutu a do kabin se šlo už za stavu 2:4.


Ve druhé třetině na ledové ploše probíhaly doslova dva rozdílné sporty. Na jedné straně hosté, kteří předváděli úroveň někde mezi krajským a meziokresním přeborem, na druhé domácí a jejich "bruslení s hokejkou" (viz rozpis poličského zimního stadionu). Není tak divu, že při druhé pauze svítilo na ceduli skóre 2:9.


Jediná zápletka poslední třetiny: zastaví se ukazatel skóre na desítce? Naštěstí ne. Domácí si ale oddychli až necelé tři minuty před koncem, to na konečných 2:11 upravil hostující Oulehla.


Ředkef tak Balaury na jazyku příliš nezaštípala. Domácí budou do dalších zápasů toužebně vyhlížet návrat marodů a hlavně spoustu tréninkových jednotek.



Jak utkání probíhalo se můžete podívat na detailu zápasu.