První domácí zápas Balaurů přinesl gólovou podívanou

První domácí zápas Balaurů přinesl gólovou podívanou

První domácí zápas Balaurů přinesl gólovou podívanou

K příležitosti prvního domácího vystoupení pardubičtí Balauři pozvali na svůj led Klofany z Chrudimi. Ačkoliv šance byly na obou stranách, a zápas přinesl spoustu podívané oběma fanouškovským táborům, vítězně ze zápasu vzešel domácí tým, a jak je u něho v letošní sezóně zvykem, s velkým gólovým odstupem.

V první třetině se prosadili pouze domácí prostřednictvím Kvapila, kterému nahrával Tlapák, a později Teplý, kterému nahrával Dymák. Tzv. gól do šaten pak zařídil opět Kvapil. První třetina tak skončila 3:0 pro domácí tým.

Ve druhé třetině se první prosadili Klofani, a to po střele Vernera a přihrávce Korbela. Pak se ale trefili zase Balauři. Konkrétně pak Bažant po přihrávce Demla V. Druhá třetina tak skončila 4:1.

Ve třetí třetině zcela jasně úřadovali Balauři. A to nejprve Novák po přihrávce Teplého, dále Kvapil, Bažant po přihrávce Šafáře, Kubáč, a poslední Balaurský gól zařídil Turyna. Velký gólový náskok možná vedl ke ztrátě soustředění, kdy ke konci zápasu se ještě stihli prosadit Klofani, konkrétně pak Pavlík, kterému asistoval Kulhavý. Tím gólová přehlídka skončila a zápas byl ukončen za stavu 9:2.



Jak utkání probíhalo se můžete podívat na detailu zápasu.