Čtvrteční večer přinesl smutek do klofanské šatny

Čtvrteční večer přinesl smutek do klofanské šatny

Čtvrteční večer přinesl smutek do klofanské šatny

Klofani, kteří na dálku svádějí lítou bitvu s týmem Poličky o nejdelší šňůru prohraných utkání, hodili ve čtvrtečním zápase Ředkvi rukavici. Dokáže Polička na tuto výzvu zareagovat a už v nadcházejícím zápase Klofany dorovnat?

Klofani mají totiž po posledním utkání velmi dobře našlápnuto k udržení série. Když už se totiž historicky dokázali sejít se třemi útoky (byť na úrovni B týmu), o chuť a radost z hokeje je připravil naprosto nezodpovědný herní projev hradeckých "andílků". Jen opravdoví andělé strážní asi ví, jak moc se snažili, aby zápas skončil "jen" jednou zlomenou čelistí domácího hráče. Jeden ze zakládajících hráčů KAHL, srdcař a pro Klofany nepostradatelná osobnost, Lukáš Pavlík, se již v této sezóně na led nepodívá.

Generálnímu manažerovi domácího týmu tak nejen vypadl další hráč, ale rozšířil se i seznam hráčů znechucených podobnými excesy a avizujících ukončení působení v lize.

Tímto Klofani děkují těm hráčům Křesťanské amatérské hokejové ligy, kteří hrají bezpečně a ohleduplně. Apelujeme na všechny hráče, aby si uvědomili, že většina z nás má děti a potřebuje jít druhý den po zápase ve zdraví do práce.



Jak utkání probíhalo se můžete podívat na detailu zápasu.