Vstup do sezóny Vincentem otřásl

Vstup do sezóny Vincentem otřásl

Vstup do sezóny Vincentem otřásl

Vincent de Paul vstoupil do nové hokejové sezóny s velikou náději na úspěch, týmem obnoveným o 7 nových hráčů a s novým trenérem Ondřejem Cigánkem.

Po počátečních peripetiích s účastí na trénincích jsme chtěli vyzkoušet sílu nového kádru. A s kým? Nejlépe s vítězem minulé sezóny, s Balauři. Hlavně proto, aby nás případná první prohra moc nebolela, když je to vítěz. 

Ale to, co se pak stalo na ledě otřáslo s kádrem Vincenta. Prohra 16:3 sice ukazuje, že dokážeme vsítit i nějaké góly, ale počet inkasovaných gólů v některých hráčích vyvolala otázku jejich setrvání v týmu Vincent de Paul nebo i našeho týmu v KAHL.

Následné zranění hráčů mimo KAHL, pracovné povinnosti, rodinné problémy a velká vzdálenost bydliště od Opočna, 15 hráčům, tedy asi polovině kádru, znemožnili účast na trénincích a dalších zápasech a doslova otřáslo týmem Vincent de Paul. Děkujeme tímto Petru Vtípilovi, vedení KAHL a ostatním manažerům týmů KAHL, že umožnili týmu navýšit soupisku o 5 nových hráčů, čím se situace v týmu konsolidovala.



Jak utkání probíhalo se můžete podívat na detailu zápasu.