Zápas s Poličkou skončil hokejovým výsledkem

Zápas s Poličkou skončil hokejovým výsledkem

Zápas s Poličkou skončil hokejovým výsledkem

V úterý 23 ledna 2024 se odehrál v Opočně zápas mezi Vincentem de Paul a Poličkou. 

Tým Poličky přišel na stadion jako jeden muž – najednou.

Oba týmy potřebovali získat 2 body, a proto se na zápas pečlivě připravili.

Zajímavostí zápasu bylo, že tam byli přítomní 2 bezdomovci, Roman a František, až z Mohelnice, kteří otvírali vrátka na trestné lavici. Je to taková snaha manažera týmu o jejich integrování do života.


Tým Vincenta de Paul nastoupil v zatím nejsilnější letošní sestavě. Trenér Ondřej Cigánek, postavil na zápas kompletní 3 pětky, ale nestačilo to na vítězství. Domácí tým byl od začátku zápasu přemotivovaný.

Naproti tomu se Polička cítila v Opočně jako doma a hned před ukončením první minuty bylo 1:0 a o par minut dali gól druhý.


V zápase se asi 2x vyskytla hra 5 na 3, dokonce při jedné takovéto přesilovce trenér Cigánek odvolal brankáře Míče a tak byla přesilovka 6 na 3, ale Vincent z této přesilové hry nedokázal skórovat. Po dopuštění se faulu domácími, se brankář Míč vrátil do brány a přesilovka byla jen 4 na 3.

Polička postupně zvýšila skóre na 4:0 a Vincent nakonec snížil na konečných 4:2.


Překvapením pro hráče Vincenta de Paul bylo, že trenér celý zápas natočil na video a pak hráčům na týmový whatsapp postupně posílá videorozbory chyb a gólů. Máme naději, že i tímto se zkvalitní hra našich hráčů.



Jak utkání probíhalo se můžete podívat na detailu zápasu.