Probuzení z mistrovské kocoviny

Probuzení z mistrovské kocoviny

Kruté probuzení z mistrovské kocoviny prožili Klofani v úvodním zápase proti sousedům ze Slatiňan. Jestliže loňská sezóna končila euforií, vstup do nové sezóny ukázal, jak těžké bude navázat na úspěchy z let minulých. Naopak Vraníci prolomili klofanský komplex a poprvé v historii tým v červeném porazili. Navíc s velmi ceněnou nulou na svém kontě.

Hrstka přítomných fanoušků sledovala trápení domácích od prvních minut. Domácím se nedařilo prakticky v žádné herní činnosti, chyběla přihrávka, střela, rychlost, nasazení. Naopak Vraníci velice dobře přistupovali k soupeři a nedávali mu prakticky šanci k rozehrávce. Přílišná upracovanost svazovala Klofanům ruce a v utkání se ani nepotkali se štěstím, které jim v uplynulé sezóně leckdy vyšlo naproti.

V jedenácté minutě otevřel skóre po dalekonosné střele od modré Petr Novák a nedlouho poté dostali hosté výhodu přesilové hry poté, co z přemíry snahy fauloval Vtípil. Nabídnutou výhodu přetavili Vraníci v přesilovkovou trefu v 16. minutě, do statistik se tentokrát zapsal Karlík. Poslední zářez na pažbě pak zaznamenal Jan Harsa, který uzavřel skóre utkání na konečných 0:3 z pohledu domácího celku.

Ten sice od poloviny zápasu dokázal opticky vyrovnat hru, na otočení, nebo alespoň korigování nelichotivého skóre, to však nestačilo.

Onlajn reportáž:

   



Jak utkání probíhalo se můžete podívat na detailu zápasu.