Tookani se se Salaší rozešli smírně

Tookani se se Salaší rozešli smírně

V prvním domácím utkání chtěli Tookani napravit první prohru s Pikslou venku. Tentokráte se utkali s Hradeckou Salaší na domácím ledě v Letňanech. Zápas začal ve vysokém tempu a první gól na sebe nenechal dlouho čekat. Padl hned na začátku 5. minuty, pro Tookany bohužel do jejich branky. Tookani se ale nevzdali a rychle odpověděli po dvou minutách vyrovnávací brankou Jakuba Skružného. Nicméně do konce první třetiny se Salaši opět podařilo otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch gólem Romana Adámka ve 13. minutě.

Druhá třetina byla ještě bohatší na branky, ovšem tentokráte s obráceným výsledkem 3:2 pro Tookany. Tímto se stav vyrovnal a do třetí třetiny vcházeli obě mužstva se stejným skóre. Třetí třetina již byla z obou stran opatrnější, nikdo nechtěl prohrát a tak Tookani i Salaš hráli více ze zajištěné obrany, i když na obou stranách byli momenty, kdy mohl padnout vítězný gól.

Nicméně se tak nestalo a tak zápas skončil stejným výsledkem jako po druhé třetině a oba soupeři se rozešli po zásluze smírně, k oboustranné spokojenosti. Celý zápas byl odehrán ve velice slušném duchu bez vyloučení, k čemuž přispěl i velmi dobrý výkon rozhodčího.



Jak utkání probíhalo se můžete podívat na detailu zápasu.